Oppussing

Tiden går og måten vi lever livene våre på og hvilke behov en familie har, endrer seg raskt. Det gjør at mange eldre hus rett og slett ikke er tilpasset dagens behov. Små endringer og oppgraderinger kan utgjøre stor forskjell!

Måten vi bygde og innredet husene på, var annerledes før. Ønsket om å kunne lukke av flere rom og eget avlukket kjøkken blir idag ofte byttet ut med store åpne arealer og mindre ganger, som ofte gjør et hus mer arealeffektivt. Også på det byggtekniske området har det skjedd mye. Byggene skal være mer energieffektive, høyere krav våtrom, bedre sikkerhet i det elektriske annlegget og plastrør med lekkasjesikring i veggene. Dette er noen av endringene som du kan og bør tenke på ved en oppussing.

Enten du skal pusse opp kjøkkenet, et soverom eller gangen, tar vi på oss jobben. Vi har kvalitetssikrede underleverandører, slik at du ikke trenger å forholde deg til og koordinere alle håndverkerne. Om du skulle ha kontaker i noen bransjer du ønsker å benytte, er det selvfølgelig ikke noe problem. Ta kontakt med oss idag, og la oss høre om ditt prosjekt!

Oppussing

La oss ta en prat!

Har du konkrete planer, lurer på hva som er mulig eller har du bare noen drømmer du lurer på om lar seg realisere? Vi vil gjerne høre fra deg!